Nordmenn pusser opp som aldri før

Nordmenn pusser opp som aldri før

Nordmenn pusser opp som aldri før, og motene endrer seg konstant. Det ene året ønsker vi oss høyglans og kremhvitt, mens det neste skal det være tunge og mørke farger og materialer. Når man pusser opp så mye som nordmenn gjør, er det lurt å velge produkter fra et merke som har fokus på bæredyktighet. Hvis man i tillegg skal pusse opp et bad, er det fordelaktig å velge produkter i kvalitet med høy holdbarhet.

Kvalitet

Dansani bathrooms er et selskap som har produsert og solgt diverse baderomsmøbler i Danmark siden 1983. De ser på badet som det viktigste rommet i huset, og på grunn av dette har de et stort utvalg i med fokus på vakre, gjennomtenkte og funksjonelle løsninger i høy kvalitet. Blant produktgruppene de produserer, er servantskap, dusjkabinetter, dører og fronter, skuffer, speil, og trebenker og trehyller på spesialmål. På grunn av deres store utvalg, gir de mulighet for kunder å velge innredning på bakgrunn av smak, rommets størrelse eller budsjett.

Disse baderomsmøblene er funksjonelle og flotte, noe som gjør at man kan finne noe til enhver smak. Om du foretrekker enkel eleganse med et typisk stilrent, nordisk design, er Dansani curvo serien for deg. Om du derimot heller til mer eksklusiv stil og eksklusive, er nok Dansai Zaro serien du skal gå for.

Miljøvennlig

Dansai fokuserer på bæredyktighet ved å blant annet redusere energiutslipp ved produksjon, gjenvinning av varme og papp, og de begrenser mengden av kjemikalier og farlige stoffer i det elektriske utstyret i produktene. Det betyr at du kan få drømmebadet ditt, uten den dårlige samvittigheten som kan følge med oppussing.

Hvorfor velge Dansani?

Dansani har over 30 års erfaring i bransjen, noe som nok gjør dem til spesialister i feltet. De har et utrolig brett utvalg av produkter i særegent dansk design, og med mulighet for spesialdesign, slik at man får det akkurat som man vil.

Om ikke det overbeviser deg, kan jeg også nevne at de kun bruker tre- og trefiberkomponenter fra skogbruk i EU hvor det er regler for gjenplantning i produktene sine, noe som betyr at ingen regnskog forsvinner eller at tre-prosenten i verden synker fordi du vil ha et nytt bad. De lever også opp til REACH og RoHS, i tillegg til at de har 5 års garanti på produktene sine. Og best av alt, de har forhandlere i hele Norge.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *