Et flott kjøkken gjør det enklere å spise sunt

Et flott kjøkken gjør det enklere å spise sunt

Et godt kosthold er en helt avgjørende del av det å holde seg i form. I den forbindelse er det også faktisk en fordel med et flott kjøkken – som innbyder til sunn kokkelering. Ta for eksempel en titt på utvalget fra AUBO Kjøkken, Bad, Vaskerom og Garderobe, der du finner dansk kjøkken på sitt beste og mye inspirasjon.

God oppbevaringsplass og smarte løsninger

Kjøleskapet er helt sentralt på kjøkkenet, og et moderne kjøleskap vil holde frukt og grønnsaker ferske lenge. Dessuten finnes det mange skap som har egne kjøligere rom for oppbevaring av for eksempel fisk. Vanndispenser og isbitmaskin kan være en liten ekstra luksus, som dessuten legger til rette for at du vil drikke mer vann som tørstedrikk.

Det finnes et bredt utvalg integrerte og frittstående kjøleskap å velge mellom, slik at det er enkelt å finne et skap som passer til det nye kjøkkenet ditt.

Husk også på oppbevaringsplass til for eksempel blender. Hva med å integrere stikkontakten i et eget skap med skyvedør, slik at blenderen alltid er lett tilgjengelig?

Et pent kjøkken gjør det koseligere å spise hjemme

Mat og drikke handler i stor grad om følelser. Det er også derfor et nytt og fint kjøkken kan ha så mye å si for spisevanene dine. Det blir helt enkelt mer naturlig å lage mat fra bunnen av på kjøkkenet, istedenfor å benytte seg av halvfabrikat, kjøpe ferdigmat eller spise ute.

Husk på at du også kan oppgradere måltidet, og spisevanene, med noe så enkelt som et nytt servise. Det finnes forskning som viser at du faktisk spiser mindre fra en tallerken som er mindre i størrelse. Derfor kan det for eksempel være smart å benytte såkalte frokosttallerkener eller tilsvarende hvis du prøver å redusere inntaket ditt av enkelte matvarer. Husk likevel på å kose deg med maten, det er også enklere med et flott kjøkken.