Hold deg i form over sommeren

Hold deg i form over sommeren

Sommeren står for døren, og det er på tide med en etterlengtet pause fra hverdagen. Det kan dessverre også bety en pause fra trening, og den sunne livsstilen. Men det behøver ikke å være sånn. Les med her, for inspirasjon til hvordan du holder på sunnheten, også i sommerferien. 

Gjør det enkelt

De fleste nordmenn kommer til å tilbringe sommeren i Norges langstrakte land. Vi er alle sammen fortsatt ved å komme til hektene igjen, etter at hele landet har vært lukket ned i flere måneder. Ferie betyr at det er tid til ro og fordypelse, men det betyr også at man ofte ikke får prioritert den daglige treningen, eller fokuset på et sunt kosthold. Hvis du, som så mange andre, skal på bilferie i NordNorge, så kan det være en god ide at du pakker med yoga matten. Hvorfor ikke gjøre det til en sommer tradisjon at du starter hver dag, med en halv times yoga på campingplassen. Hvis du reiser med familien, så kan det være alenetid, hvor du får unnagjort dagens trening, og samtidig merker etter hvordan du har det. Hvis du er en av dem som ikke har behov for å stå tidlig opp i ferien, så kan du få hele familien med på din daglige trening på ettermiddagen. Faktisk er det utrolig hyggelig å trene sammen med familien!

Hold kropp og sjel i form

For at man skal fungere best mulig, er det viktig at det er balanse mellom kropp og sjel. Men det er også viktig at man holder hjernen i gang, med en god bok eller de dype samtaler. Denne sommeren er det også utrolig viktig at vi holder oss oppdatert på seneste nytt. I og med at vi bor i et land med store avstander, så er det en god ide at du hovedsakelig finner den seneste oppdatering på de lokale nyheter. Når man er på bilferie nordpå, så er den beste kilden til seneste nytt, Ranaposten.no. Her finner du alle de lokale nyheter, samt en oppdatering på seneste utvikling i forhold til coronakrisen. Kort sagt, alt du har bruk for, for at du skal følge med i samfunnet, men samtidig holde ferie sammen med familien.