Hva med en Spaweekend

Hva med en Spaweekend

Har du lyst på en spaweekend et eller annet sted i Norge. Da har du mange valg. Det er flotte Spa over hele landet.

På fantastiske The Thief i Oslo kan du oppleve et eldorado av tilbud. Du kan i løpet av en spa weekend på Thief Spa få tilgang til alle deres herlige opplevelser, få massasje, spise god mat og nyte alle de gode tilbudene et av Norges beste Spasenteren kan by på. Dette inkluderer 50 minutters massasje og 3-retters middag i Thief foodbar. En Spa weekend på The Thief inkluderer også overnatting med frokost på dette herlige hotellet rett ved Oslofjorden.

En litt annen løsning for en spa weekend finner man i Tromsø, hvor man kan ta fjordcruise, Spa og middag. Den 50-år gamle båten kan by på en Zenlounge, hamamsauna og saltvannstamp. Du kan sikkert selv tenke opplevelsen av å hoppe i den kalde arktiske sjøen, for så å skynde seg opp i saunaen for å varme seg.

Vil du lese mer om spa weekend i Norge kan du klikke her: Se mer

Ikke så langt fra Oslo finner vi Sundvolden hotel, som også er et godt alternativ for spa weekend i Norge. Sundvolden ligger bare 35 minutter fra Oslo, og ligger idyllisk til like ved Tyrifjorden og med marka som nærmeste nabo. En Spa weekend inkluderer 50 minutters massasje, utendørs jacuzzi og en fantastisk fire retters middag. Sundvolden er en del av De Historiske Hoteller og spisesteder.

Lysebu hotell tilbyr også Spa weekend, og ble i 2016 nominert til World Luxury Awards. Selve Lysebu ble gitt som norsk nasjonalgarde til Fondet for dansk-norsk samarbeid i 1945. Hotellet har nyrestaurert svømmehall, og hvis du velger en spa weekend på Lysebu, får dere overnatte i junior suite og for en nydelig tre retters middag.

Det siste hotellet vi vil nevne, er Panorama Hotell og resort som ligger på Sortra utenfor Bergen. Her kan man nyte utendørs boblebad eller badstue med flott fjordutsikt. Hotellet har en anerkjent restaurant hvor du vil bli servert frokost og tre retters middag.

Hvis du vil på spa weekend i Norge, tilbyr True Story (truestory.no) dette, til gode priser. Du kan også kjøpe gavekort hvis du vil at dette skal være en presang til en du gjerne vil dra på Spa weekend med.

Gavekortene kan brukes når den som får det ønsker, slik at du kan trygt kjøpe gavekort som en presang, selv om du ikke vet når det passer for den som skal få presangen.