Små treningstips i en hektisk hverdag

Små treningstips i en hektisk hverdag

Det å få tid til å trene i hverdagen er ikke alltid like lett. Vi har derfor funnet frem noen gode tips til små øvelser og rett og slett smart triks for å brenne et par ekstra kalorier i en ellers hektisk hverdag. For mange går hverdagen litt inn i hverandre og det er ikke sikkert at man får tid til å dra innom treningssenteret flere ganger i uka. Om dette gjelder deg så kan du ta en titt på disse flotte tipsene.

Du trenger ikke sette av mye tid

Om hverdagen er hektisk er det ikke alltid like lett å presse inn en treningsøkt. Likevel vil du alltid ha et par ekstra minutter til overs. Vi kan derfor anbefale appen Seven. Denne appen gir deg varsler et par ganger om dagen for å spørre deg om du har syv minutter til overs. Dermed får du øvelser som skal gjøres i syv minutter og vips så er du ferdig. De aller fleste har tid til å presse inn en liten økt på syv minutter, kanskje til om med 14? Uansett så er det bedre enn ingenting.

For deg som ønsker å rekke å brenne litt ekstra kalorier så kan yoga være helt supert. Yoga kan gjøres på et teppe eller en yogamatte hjemme i stua eller på soverommet. Derfor trenger du ikke å bruke tid på å reise til et treningssenter. Du kan finne supre videoer på YouTube eller du kan teste ut en av de mange yogaappene som finnes der ute. Uansett hva du velger så er dette et supert alternativ i en ellers stressende hverdag. Et annet tips for å brenne av 100 gode kalorier på en kveld er rett og slett å kose seg litt ekstra. En orgasme brenner en del kalorier og om du trenger noen gode tips til hva som kan hjelpe, da kan du finne mer på lovebuddy