Bli med på Bitcoinbølgen 

Bli med på Bitcoinbølgen 

Det er nesten helt umulig ikke å ha hørt om Bitcoin. Dette er en global kryptovaluta som tok verden med storm for litt over ti år siden, og nå begynner å revolusjonere verdensøkonomien. Bitcoin er en elektronisk valuta, hvis verdi ikke bestemmes av noen sentralbank eller pengeinstitutt, men av etterspørsel. Det som før virket utilgjengelig for helt alminnelige mennesker, begynner å bli mer og mer dagligdags. Visste du, at du nå kan betale med Bitcoin i flere nettbutikker? Dette blir mer og mer utbredt, og mye kan tyde på at kryptovalutaen er kommet for å bli. 

Hvordan får jeg bitcoins? 

Det er kanskje ikke helt gjennomskuelig å finne ut av hvordan man får bitcoins i  utgangspunktet. Svaret er at det finnes faktisk flere måter. Den første, og enkleste metoden er rett og slett og kjøpe dem. Det kan man gjøre gjennom flere portaler, blant annet Coinbase. Alt du trenger er gyldig ID i form av førerkort eller pass, et bankkort og en smarttelefon med muligheten for å laste ned apper. Den andre metoden er litt mer krevende, men gratis. Det er flere nettsider som tilbyr bitcoins i stedet for rabatt når du for eksempel kjøper noe, det er også flere onlinespill og mobilspill som bruker bitcoins som premie. Her kan du jakte bitcoins. Når du har skaffet deg bitcoins kan du velge om du vil bruke eller investere dem. 

Hvordan investerer jeg bitcoins? 

Dette er kanskje ikke så vanskelig som mange tror. Det finnes flere automatiske tjenester som sørger for at dine bitcoins investeres best mulig. Du behøver med andre ord ikke ha greie på investering for å kunne investere dine bitcoins. Her kan du lese en grundig anmeldelse av en brukervennlig bitcoin robot, og komme i gang med investeringen. Husk at det alltid er lurt ikke å investere mer enn du potensielt har råd til å miste. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *